Recomandări

Recomandări

Programul secretariatului este următorul:
  • Vineri, 13 aprilie, între orele 07:30 – 18:00;
  • Sâmbătă, 14 aprilie, între orele 08:00 – 18:00.
Secretariatul este asigurat de operatorul evenimentului: Arkona Medical Events.
  • Mobil: 0774 625 878
  • E-mail: nutritie@medicalevents.ro

Pentru bună desfășurare a evenimentului, vă rugăm să luați în considerare următoarele recomandări:

Participanți

Materialele evenimentului vor fi primite de participanții care au achitat taxa până la data începerii congresului. Acestea vor fi înmânate doar titularilor de drept. Înscrierile pe loc nu garantează primirea materialelor menționate și nici a certificatului de participare în ultima zi a manifestării. Taxa de participare asigură accesul la prezentările în plen, coffee-break-uri, mese de prânz, ceremonia de deschidere. Participarea la mesele de prânz se va face numai în baza tichetelor dedicate acestui eveniment. Vă recomandăm să purtați ecusonul pe tot parcursul desfășurării manifestarii.
Studenții și rezidenții trebuie să prezinte la secretariatul evenimentului carnetele de student/rezident validate pe anul în curs.
Studenții vor avea acces la:

  • prezentarea lucrărilor în plen;
  • coffee-break-uri;
  • mese de prânz.

Participanții la Congresul Societății de Nutriție din România, ediția a VII-a vor primi un certificat de participare creditat cu puncte EMC, eliberat de către Colegiul Medicilor din România. Certificatele se vor înmâna exclusiv titularilor de drept sâmbătă, 14 aprilie 2018, la secretariatul evenimentului. În cazul înscrierilor pe loc și/sau înscrierilor realizate greșit, certificatul de participare se va elibera în 3 săptămâni de la terminarea evenimentului.

Lectori

Memory stick-urile, CD-urile sau DVD-urile cu prezentările dumneavoastră vor fi aduse la pupitrul tehnic din sala de conferințe în dimineața zilei în care are loc expunerea sau în pauzele dintre sesiuni.
Vă rugăm să respectați timpul alocat prezentărilor! La finalul prezentării, va fi emis un semnal sonor de avertizare a expirării timpului. În decursul prezentării veți avea pe ecran numărătoarea inversă a timpului rămas.

Informații organizatorice

Orice formă de publicitate în afara pachetelor Congresului Societății de Nutriție din România, ediția a VII-a este interzisă.
Vă rugăm ca, din respect pentru lectori și ceilalți participanți în auditoriu, pe toată perioada prezentărilor să activați opțiunea Silent la telefoanele mobile.