Recomandări

  • Vineri, 10 mai 2019, între orele 08:00 – 18:00.
  • Sâmbătă, 11 mai 2019, între orele 08:30 – 18:00;

Arkona Medical Events

Mobil: 0774 625 878

E-mail: conferinta@societateadenutritie.ro

Participanți

Materialele evenimentului vor fi primite de participanții care au achitat taxa până la data de 5 mai 2019. Acestea vor fi înmânate doar titularilor de drept. Înscrierile pe loc nu garantează primirea materialelor menționate și nici a certificatului de participare în ultima zi a manifestării. Taxa de participare asigură accesul la prezentările în plen, coffee-break-uri si prânz. Vă recomandăm să purtați ecusonul pe tot parcursul desfășurării manifestării.
Studenții si rezidenții trebuie să prezinte la secretariatul evenimentului carnetele de student/rezident validate pe anul în curs.

Certificate participare

Participanții la Școala de Vară de Nutriție, ediția a III-a vor primi un certificat de participare creditat cu puncte EMC, eliberat de către Colegiul Medicilor din România. Certificatele se vor înmâna exclusiv titularilor de drept sâmbătă, 11 mai 2019, la secretariatul evenimentului. În cazul înscrierilor pe loc și/sau înscrierilor realizate greșit, certificatul de participare se va elibera în 3 săptămâni de la terminarea evenimentului.

Lectori

Memory stick-urile, CD-urile sau DVD-urile cu prezentările dumneavoastră vor fi aduse la pupitrul tehnic din sala de conferințe în dimineața zilei în care are loc expunerea sau în pauzele dintre sesiuni.
Vă rugăm să respectați timpul alocat prezentărilor! La finalul prezentării, va fi emis un semnal sonor de avertizare a expirării timpului. În decursul prezentării veți avea pe ecran numărătoarea inversă a timpului rămas.

Informații organizatorice

Orice formă de publicitate în afara pachetelor Școlii de Vară de Nutriție, ediția a III-a, este interzisă.
Vă rugăm ca, din respect pentru lectori și ceilalți participanți în auditoriu, pe toată perioada prezentărilor să activați opțiunea Silent la telefoanele mobile.